Programok

Miközben válogattok a több száz professzionális esküvői szolgáltató ajánlatai között, álljatok meg és élvezzétek a számtalan kísérőprogram egyikét! Inspirálódjatok a legnevesebb tervezők menyasszonyi ruha show-ján, tapasztaljátok meg az Oltári főpróbán, milyen érzés lesz a nagy napon esküt tenni egymásnak, szerezzetek gyakorlati tudást az Esküvő iskolában vagy lazítsatok egy pohár pezsgő mellett a VIP Lounge-ban!

Nyerd meg álmaid esküvőjét!

landing_hbd

Egy szerencsés látogató az Őszi Esküvő Kiállításon megnyerheti álmai esküvőjét! A nyeremény egy komplett esküvőt tartalmaz a karikagyűrűtől kezdve a helyszínen át a dekorációig! A nyereményjátékban a VIP belépőjeggyel rendelkező, a helyszínen a nyereményjátékra regisztrált látogatók vehetnek részt!

Menyasszonyi ruha show

oszieskuvokiallitas2019_036

Ismerd meg a legújabb menyasszonyi ruha trendeket az Őszi Esküvő Kiállítás exkluzív divatbemutatóján! A legnagyobb szalonok és vezető tervezők ruháiból naponta több alkalommal rendezünk nektek fantasztikus divatbemutatókat!

VIP Lounge

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu

A VIP lounge-ban kényelmes, nyugodt körülmények között pihenhettek, korlátlanul fogyaszthattok koktél és italválasztékunkból. A hölgyeket sminktanácsadással is várjuk. A VIP belépőjegy egy autó részére díjmentes parkolást biztosít (a Hungexpo kerítésén belül). A VIP lounge-ot csak a VIP jeggyel érkező látogatóink vehetik igénybe!

Esküvő Iskola

oszieskuvokiallitas2019_021

Éreztétek már magatokat tanácstalannak az esküvőtökkel kapcsolatban? Nehéz eligazodni az ajánlatok, lehetőségek sűrűjében? Az Őszi Esküvő Kiállításon napi négy alkalommal kínálunk izgalmas és tartalmas előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket 20-25 percben, amelyek segíthetnek meghozni az egyes döntéseket.

Gospel próbaesketés

oszieskuvokiallitas2019_051

Sokszor gondolkozol azon, vajon milyen érzés lesz megfogni egymás kezét és egy életre szóló esküt tenni? Az Őszi Esküvő Kiállítás Oltári Főpróbáján megtudhatod! Lesz fátyol, virágcsokor (csak kölcsönbe 😉), közös fotó, boldogságkapu, profi eskető, szép zene, meghitt pillanatok, sok nevetés. Neked csak két dolgot kell hoznod: a jegyespárod és a jegyed!

Happy Bridal Days kuponok

hbd-cikk-main-pic

Az esküvő költségvetése minden család számára jelentős kiadást jelent. Biztosan neked is megfordult már a fejedben, hogy hogyan lehetne ezt csökkenteni. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk: az Őszi Esküvő Kiállításon több száz kiváló szolgáltató 10-30% kedvezményt nyújt neked a szolgáltatásaik árából? A díjmentes kuponfüzetet kérd a bejáratnál!

Az Év Esküvői Fotósa díjátadó

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu

A hatodik éve megrendezésre kerülő Év Esküvői Fotósa pályázat díjait az Őszi Esküvő Kiállításon adjuk át. Az elmúlt évekhez hasonlóan a két nap alatt megnézhetitek a legjobb 36 képet is az esküvő kiállítás területén. Érdemes megnézni a csodás fotókat, amelyeket valódi fotósok készítettek valódi esküvőkön. Ki tudja, lehet, most találod meg álmaid fotósát!

Családi belépőjegy

ND_014_1

Az anyukák a legtöbb esetben szeretnek részt venni a gyermekük esküvőjének szervezésében. Amennyiben szeretnétek, hogy anya is kijöjjön veletek, akkor számotokra a családi jegyet javasoljuk. Gyertek be négyen kedvezményes áron és élvezzétek az egész napos program sorozatot. A jegytípusokról bővebben ide kattintva is olvashatsz!