Programok

Az Őszi Esküvő Kiállítás szervezése folyamán sokat dolgoztunk azon, hogy Te és a párod igazán jól érezzétek magatokat, amikor kilátogattok hozzánk. Célunk az, hogy az esküvőd szervezésének ez a kihagyhatatlan állomása ne csak hasznos időtöltés, hanem kellemes élmény legyen mindkettőtök számára, ezért sok újdonsággal és érdekességgel készülünk Nektek

Menyasszonyi ruha show

Az Őszi Esküvő Kiállításon lesz látható első alkalommal exkluzív divatbemutatókon a legnagyobb, legújabb 2020-as esküvői ruha kínálat.

Nagy örömmel tudatjuk Veled, hogy a nagy vezető szalonok, illetve a vezető tervezők legnagyobb része megtalálható lesz kiállításunkon.

A legszebb ruhákból naponta három alkalommal fantasztikus divatbemutatót is szervezünk Neked.

Rosa Clara, Vera Wang, La Sposa,  Linea Rafaelli, Ronald Joyce, MGNY, Mori Lee, Jesus Peiro, Ian Stuart, Modeca, Kenneth Winston, Diane Legrand, Enzoani, Demetrios, Avenue Diagonal, Maggie Sottero, Mon Cheri, Tomy Mariage,  Dreamon, Allure Bridals, a magyar tervezők közül például: Halász Éva, Zhoja, Nagy Ágota és még sokan mások.

Ha szeretnéd megnézni egy helyen a legújabb, legszebb ruhákat sok szeretettel várunk benneteket november 6-7.-én a Hungexpo B pavilonjában.

Az Év legszebb magyar menyasszonyi ruhája díjátadó gála és bemutató

Ebben az évben már második alkalommal kerül megrendezésre az Év legszebb magyar menyasszonyi ruhája pályázat. A pályázaton magyar tervezők menyasszonyi ruhái versenyeznek az értékes díjakért.

Nézzétek meg a pályázat legszebb 12 ruháját és tudjuk meg együtt melyik lett a győztes egy fantasztikus divatbemutatóval egybekötött díjátadó gálán

Sok szeretettel várunk benneteket november 6-7.-én a Hungexpo B pavilonjában.

_MG_1272

Az ÉV Esküvői Fotósa Pályázat legjobb fotói

Az Őszi Esküvő Kiállítás programsorozatának része a harmadik éve megrendezésre kerülő Év Esküvői Fotósa pályázat. A szakmai pályázat már augusztusban elkezdődik. Szeptemberben a nemzetközi zsűri kiválasztja a legjobb képeket, a díjátadóra pedig az Őszi Esküvő Kiállításon kerül sor.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a két nap alatt megnézhetitek a legjobb 36 db képet kinyomtatva az esküvő kiállítás területén. Érdemes megnézni a csodás fotókat, amelyeket valódi fotósok készítettek valódi esküvőkön. Neked van már fotósod? Segíthetünk megtalálni?

Sok szeretettel várunk benneteket november 6-7.-én a Hungexpo B pavilonjában.

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu

VIP lounge

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu

VIP lounge-ot csak a VIP jeggyel érkező látogatóink vehetik igénybe. A VIP lounge-ban kényelmes, nyugodt körülmények között pihenhettek, korlátlanul fogyaszthattok étel-ital választékunkból.

A hölgyeket finom pezsgővel, valamint sminktanácsadással várjuk. Ha több időd van, akkor a Marionnaud profi sminkesei elkészítenek neked egy próbasminket is.

A belépőjegy tartalmazza a korlátlan italfogyasztást (pezsgő, kávé, tea, üdítő, ásványvíz), valamint édes és sós aprósütemények széles választékát. Továbbá a VIP belépőjegy egy autó részére (a Hungexpo kerítésén belül) díjmentes parkolást biztosít. Legyél te is VIP!

A VIP LOUNGE PARTNEREI:

Gyermekmegőrző

kindergarden-01-1280x852

Az esküvőre készülő pároknak ugyan csak kis százalékban van már gyermeke, de az előző évek tapasztalata alapján idén úgy döntöttünk, hogy kialakítunk egy gyermekmegőrzőt, ahol hivatásos animátorok vigyázhatnak a gyerekekre, ameddig a szülők éppen az eljegyzési gyűrűjüket keresik, vagy éppen az esküvő iskolában ülnek. 🙂

Gyertek bátran gyerekekkel, ha szeretnétek, vigyázunk rájuk.

A gyerekek felügyelete az esküvőn is megfontolandó dolog, érdemes megbízni egy ezzel foglalkozó vállalkozást, hogy mind nektek, mind a vendégeiteknek kényelmesebb legyen az esküvő napja.

 

Családi belépőjegy

ND_014_1

Az anyukák a legtöbb esetben szeretnek részt venni a gyermekük esküvőjének szervezésében. Amennyiben szeretnétek, hogy anya is kijöjjön veletek, akkor ezt a jegyet javasoljuk. Gyertek be négyen kedvezményes áron, és élvezzétek az egész napos program sorozatot.

Esküvő Iskola

Éreztétek már magatokat tanácstalannak az esküvőtökkel kapcsolatban? Nehéz eligazodni az ajánlatok, lehetőségek sűrűjében? Az Őszi Esküvő Kiállítás időtartama alatt napi négy alkalommal kínálunk Nektek izgalmas és tartalmas előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket 20-25 percben, amelyek segíthetnek meghozni az egyes döntéseket.

Keressétek az Esküvő Iskolát a Őszi Esküvő Kiállítás területén, a B pavilonban!

RÉSZLETES PROGRAM ITT ELÉRHETŐ

cewes-oszi-eskuvo-legjobb-pillanatok-2016-173

Programok részletesen

SZOMBAT

 

11.00 MENYASSZONYI RUHA SHOW

12.00 ESKÜVŐ ISKOLA – Idővonal és forgatókönyv az esküvőszervezésben

(Avagy valóban másfél évvel előre kell-e gondolkodnotok, valamint hánykor legyen a tortavágás?)

13.00 MENYASSZONYI RUHA SHOW

14.00 ESKÜVŐ ISKOLA – Melyiket válasszam? DJ vagy zenekar? Saját díszítés, vagy dekoros? Varratni vagy bérelni?

(A facebook “Esküvőnk lesz” privát csoportjának legfelkapottabb kérdéseire válaszolnak szakértőink.)

15.00 ESKÜVŐ ISKOLA – Ceremóniamesterek és vőfélyek

(Kibékíthetetlen ellentét, vagy stílusbeli különbségek?)

16.00 MENYASSZONYI RUHA SHOW

17:00 AZ ÉV ESKÜVŐI FOTÓSA PÁLYÁZAT EREDMÉNYHIRDETÉSE ÉS DÍJÁTADÓJA

 

 

VASÁRNAP

 

11.00 MENYASSZONYI RUHA SHOW

12.00 ESKÜVŐ ISKOLA – Pénz beszél, avagy az esküvői költségvetés

(Titkok és trükkök, rejtett költségek és csapdahelyzetek)

13.00 MENYASSZONYI RUHA SHOW

14.00 ESKÜVŐ ISKOLA – Melyiket válasszam? DJ vagy zenekar? Saját díszítés, vagy dekoros? Varratni vagy bérelni?

(A facebook “Esküvőnk lesz” privát csoportjának legfelkapottabb kérdéseire válaszolnak szakértőink.)

15.00 MENYASSZONYI RUHA SHOW

16.00 ESKÜVŐ ISKOLA –  A menyasszonyi ruha a gyakorlatban

(Avagy miért akar minden második menyasszony este tizenegykor átöltözni?)

16:30 AZ ÉV LEGSZEBB MAGYAR MENYASSZONYI RUHÁJA DÍJÁTADÓ GÁLA ÉS BEMUTATÓ

17:00 NYEREMÉNYSORSOLÁSOK

 

 

 

Parkolás:

A HUNGEXPO területén (bejárat: 4. kapu), illetve az Albertirsai úton kényelmes parkolási lehetőséggel várunk benneteket (díjköteles)

Javasoljuk a tömegközlekedés használatát: 10-es busz az Örs vezér térről, vagy M2-es metró Pillangó utcai megállója

Örömökkel teli készülődést kívánunk!

 

Sok szeretettel várunk Téged is!