Programok

Miközben válogattok a több száz professzionális esküvői szolgáltató ajánlatai között, álljatok meg és élvezzétek a számtalan kísérőprogram egyikét! Inspirálódjatok a legnevesebb tervezők menyasszonyi ruha show-ján, tapasztaljátok meg az Oltári főpróbán, milyen érzés lesz a nagy napon esküt tenni egymásnak, szerezzetek gyakorlati tudást az Esküvő iskolában vagy lazítsatok egy pohár pezsgő mellett a VIP Lounge-ban!

Értékes nyeremények

landing_hbd

Egy szerencsés látogató az Őszi Esküvő Kiállításon megnyerheti álmai esküvőjét! A nyeremény ha nem is egy komplett esküvőt tartalmaz, de értéke így is eléri a 2 000 000 Ft-ot! A nyereményjátékban a VIP belépőjeggyel rendelkező, a helyszínen a nyereményjátékra regisztrált látogatók vehetnek részt!

Menyasszonyi ruha show

oszieskuvokiallitas2019_036

Az ország egyik legnagyobb menyasszonyi ruha show-ja! Ismerd meg a legújabb menyasszonyi ruha trendeket az Őszi Esküvő Kiállítás exkluzív divatbemutatóján!  Nyolc vezető ruhatervező ruháiból naponta három alkalommal rendezünk nektek fantasztikus 25-30 perces divatbemutatókat! Nézd meg az első sorból!

VIP Lounge

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu

A VIP lounge-ban kényelmes, nyugodt körülmények között pihenhettek, korlátlanul fogyaszthattok koktél és italválasztékunkból. A hölgyeket sminktanácsadással is várjuk. A VIP belépőjegy egy autó részére díjmentes parkolást biztosít (a Hungexpo kerítésén belül). A VIP lounge-ot csak a VIP jeggyel érkező látogatóink vehetik igénybe!

Esküvő Iskola

oszieskuvokiallitas2019_021

Éreztétek már magatokat tanácstalannak az esküvőtökkel kapcsolatban? Nehéz eligazodni az ajánlatok, lehetőségek sűrűjében? Az Őszi Esküvő Kiállításon napi négy alkalommal kínálunk izgalmas és tartalmas előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket 20-25 percben, amelyek segíthetnek meghozni az egyes döntéseket.

Próbaesketés

oszieskuvokiallitas2019_051

Sokszor gondolkozol azon, vajon milyen érzés lesz megfogni egymás kezét és egy életre szóló esküt tenni? Az Őszi Esküvő Kiállítás Oltári Főpróbáján megtudhatod! Az esketést Tóth Mihály vezeti. Lesz fátyol, virágcsokor (csak kölcsönbe 😉), közös fotó, boldogságkapu, profi eskető, szép zene, meghitt pillanatok, sok nevetés. Neked csak két dolgot kell hoznod: a jegyespárod és a jegyed!

Happy Bridal Days kuponok

hbd-cikk-main-pic

Az esküvő költségvetése minden család számára jelentős kiadást jelent. Biztosan neked is megfordult már a fejedben, hogy hogyan lehetne ezt csökkenteni. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk: az Őszi Esküvő Kiállításon több száz kiváló szolgáltató 10-30% kedvezményt nyújt neked a szolgáltatásaik árából? A díjmentes kuponfüzetet kérd a bejáratnál!

Az Év Esküvői Fotósa díjátadó

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu

A hetedik éve megrendezésre kerülő Év Esküvői Fotósa pályázat díjait az Őszi Esküvő Kiállításon adjuk át. Az elmúlt évekhez hasonlóan a két nap alatt megnézhetitek a legjobb 36 képet is az esküvő kiállítás területén. Érdemes megnézni a csodás fotókat, amelyeket valódi fotósok készítettek valódi esküvőkön. Ki tudja, lehet, most találod meg álmaid fotósát!

Családi belépőjegy

ND_014_1

Az anyukák a legtöbb esetben szeretnek részt venni a gyermekük esküvőjének szervezésében. Amennyiben szeretnétek, hogy anya is kijöjjön veletek, akkor számotokra a családi jegyet javasoljuk. Gyertek be négyen kedvezményes áron és élvezzétek az egész napos program sorozatot. A jegytípusokról bővebben ide kattintva is olvashatsz!