Nyereményjátékok

A VIP belépőjegyet vásárlók között értékes nyereményeket sorsolunk ki

Nyerd meg az értékes nyeremények egyikét!

A 2021-es nyeremény tartalma

 • Helyszín
  szolgáltató: Birdie Wedding (Continental Citygolf Club)
  nyeremény: vasárnapi esküvő esetén a rendezvény- és a szertartáshelyszín teljes bérleti díja, valamint 500 000 Ft kedvezmény a catering díjából
 • Menyasszonyi ruha
  szolgáltató: Leya Marini Couture
  nyeremény: egyedi tervezésű menyasszonyi ruha 350 000 forint értékben
 • Dekoráció
  szolgáltató: Flora Studio
  nyeremény: esküvői dekoráció készítése 300 000 forint értékben
 • Öltöny
  szolgáltató: Eiffel Szalon
  nyeremény: öltöny a vőlegénynek 150 000 forint értékben
 • Ceremóniamester
  szolgáltató: Szablya Ákos
  nyeremény: ceremóniamesteri szolgáltatás 250 000 forint értékben
 • Esküvőszervezés
  szolgáltató: Miracoloso Event
  nyeremény: esküvőszervezés 250 000 forint értékben
 • DJ
  szolgáltató: Jason Rise (Esküvő DJK)
  nyeremény: DJ szolgáltatás 200 000 forint értékben
 • Szertartásvezetés
  szolgáltató: Wéber Veronika Menyegző
  nyeremény: Életed legszebb fél órájának szertartásvezetése 140 000 Ft értékben
 • Fotó
  szolgáltató: Dégi Attila (Magistero)
  nyeremény: kreatív és esküvőfotózás 450 000 forint értékben
 • Gyűrű
  szolgáltató: Moni’s Jewelry
  nyeremény: karikagyűrűk 200 000 forint értékben
 • Torta
  szolgáltató: Burny’s cake
  nyeremény: esküvői torta 50 000 forint értékben
 • Cipő
  szolgáltató: Esküvő Tündér Cipőszalon
  nyeremény: esküvői cipők 40 000 forint értékben
 • Meghívó
  szolgáltató: Pimpernel Wedding
  nyeremény: esküvői meghívók tervezése és gyártása 50 000 forint értékben
 • Beauty
  szolgáltató: EverDerm Laser Center
  nyeremény: Bride makeover beauty csomag 450 000 Ft értékben
 • Selfie sarok
  szolgáltató: Photofun Company
  nyeremény: Let me see you dance csomag 79 000 forint értékben
 • Applikáció
  szolgáltató: Helmeci Levente (Rendezvényapp)
  nyeremény: saját esküvői applikáció 149 000 Ft értékben
 • Smink és haj
  szolgáltató: Gris Photo, Art & Beauty
  nyeremény: esküvői smink és haj 50 000 forint értékben

A 2021-es álomesküvő nyereményjáték támogatói

A 2022-es nyereményjáték rövid szabályzat

A nyereményjátékban VIP belépőjegyekkel lehet részt venni! A játékban való részvételhez helyszíni regisztráció szükséges! A nyereményjátékra csak valós párok jelentkezhetnek (szülők, hozzátartozók nem!). A részvételhez a pár mindkét tagjának VIP belépőjeggyel kell rendelkeznie. Egy páros maximum egyszer regisztrálhat! A nyeremény beváltásának időpontja: 2023 december 31-ig. A nyeremény nem átruházható és nem váltható pénzre! A nyertest telefonon és e-mailben értesítjük, nem szükséges vasárnap este a kiállításon tartózkodnia.

Korábbi évek nyertesei

2019

Nyeremény esküvő 2019

2018

HAns_web

2017

2017

2016

781A0881_web

2015

dj_0016_promo

Korábbi nyertes párunk, Gabi és Csabi élménybeszámolója

Kedves Dream Team!

Olivér (a fodrász) hívott így mindig Titeket, mikor beszélgettünk, és milyen igaz! Egy álom csapat vagytok, akik álmokat váltanak valóra.
Lassan felocsúdva a vasárnapból szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy munkátokkal, lelkesedésetekkel, szakértelmetekkel, támogatásotokkal valóra váltottátok a mi álmukat is. Nincsenek szavak a boldogságunkra!

Attila, köszönjük Neked és a kiállításnak ezt az egész lehetőséget, a szervezést, hogy a legkiválóbb esküvői szolgáltatókat hívtad össze, hogy megünnepelhessük ezt a napot. A képeket pedig már alig várjuk, még mindig hihetetlen, hogy Te fotóztál minket!

Drága Rózsa! Nem tudunk elég hálásak lenni Neked mindazért a jóért, energiáért, amit beletettél a szervezésbe! Köszönjük, hogy bármikor fordulhattunk Hozzád, mindig segítettél nekünk és nem csak a szervezéssel kapcsolatban. Amikor szükségünk volt rá lelkileg is támasz voltál nekünk végig. A szakértelmed, rutinod, kedvességed mindenen átsegített minket a készülődés alatt és a nagy napon is!

Boki, már az első találkozáskor megnyertél minket és tudtuk: a legjobb kezekben lesznek a vendégek és mi is az esküvőnkön. Az emberek minden rezdülését láttad, pontosan tudtad, mikor mit kell mondani, tenni annak érdekében, hogy az este gördülékeny és vidám hangulatú legyen, méghozzá úgy, hogy mi maradjunk a középpontban. Hihetetlenül megnyugtató érzés volt a jelenléted!

Peti, illetve Partyissimo! Fergeteges volt a hangulat! Számunkra ez nem volt meglepő, mert már az első koncerteteken magával ragadott a fellépéseket, nem csak maga a zene, hanem az az energia, ami Belőletek árad. Mindenkitől rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk az estéről, még azoktól az idősebb rokonoktól is, akik inkább a hagyományos vidéki lagzik zenéjéhez vannak szokva 🙂 Mindenkit elvarázsoltatok!

Mónika! Örülünk és megtisztelő, hogy azok közé tartozhatunk, akik ebben a csodálatos étteremben és ebben a bálteremben ünnepelhették az esküvőjüket. A légkör, a kiváló ételek, a figyelmes személyzet mind-mind hozzájárult, hogy ez a nap ennyire jól sikerüljön. Minden isteni finom volt! Igaz mi Csabival az este folyamán nem nagyon ettünk, a főétel például teljesen kimaradt 🙂 de tavasszal a kóstolónál már kiderült (nem mintha addig kételkedtünk volna) a legjobb falatokra számíthatnak a vendégek. Külön köszönöm a rugalmasságotokat, hogy az estét és a menüt a saját hagyományainkhoz igazíthattunk Anyukám süteményeivel és Apukám házi pálinkájával! Kérlek, tolmácsold köszönetünket az egész csapatnak!

Csilla! A dekoráció minden várakozásunkat túlszárnyalta! Sikerült mindent úgy elkészíteni, ahogy megálmodtuk, sőt, még annál is jobban! Az asztalok, a terasz, a csokrom…. Minden gyönyörű volt!! Tökéletesen lavíroztál a Gundel eleganciája és romantikus/ vintage hangulat határán, amit megálmodtunk. Egyszerűen meseszép volt!!

Évi! Ugyan az én szerelemruhám már megvolt, mikor ez az egész lehetőség kiderült, kedvességednek és rugalmasságodnak köszönhetően Tőled kaphattam az álomszép menyecske ruhámat. Gyönyörű, kényelmes és természetesen tökéletesen rám passzoló volt a ruha (illetve ma is az 🙂 ) Ennél tökéletesebb ruhát egyetlen ifjú feleség sem kívánhat! Köszönöm Neked, és köszönöm azt is, hogy a szalonodban mindig romantikus amerikai filmeket megszégyenítő hangulatban, szinte királylánynak érezhettem magam!

Gergő! A meghívó volt az első, amivel a vendégeink találkoztak, a mi nagy napunk “arca”. Tökéletesen sikerült megvalósítani az elképzeléseinket, és ha valahol kisiklott volna a dolog a szakértelmetekben és tanácsaidban mindig bízhattunk. A menükártyák, ültetőkártyák, minden kiválóan sikerült, köszönjük Nektek!

Végül de nem utolsó sorban Zsuzsi és Antal! A karikagyűrűk lesznek velünk legtovább, ezek fognak emlékeztetni minket mindig erre a napra. Csodálatosan sikerült megvalósítani az elképzelésünket, hogy az ujjlenyomat részlet belegravírozásával mindig egy kis darabot magunkon hordjunk a másikból.
Köszönjük még egyszer mindenkinek! Kérlek ezt adjátok át kollégáitoknak is, akik segítettek ebben.

Kívánunk Nektek sok erőt, egészséget, minden jót az életben és, hogy minél több párt tehessetek boldoggá!

Szép napot!
Gabi & Csabi

Korábbi nyertes párunk, Dóri és János élménybeszámolója

Szokatlanul zajlott az ominózus vasárnap délután. November volt, meleg, szép napsütéses idő, én pedig épp a főnököm hosszúra sikerült szombati legénybúcsúját igyekeztem kipihenni. Valahol a legdurvább mélyalvási fázis és a kóma között lebeghettem, amikor pár puha puszival Dorka – aki ma már a feleségem – felébresztett, és közölte:

– Nyertünk. Kelj fel!

Nem igazán értettem amit mond, azt pedig még kevésbé, hogy miért zavar, amikor az életemért küzdök éppen, ezért bosszúsan a fejemre rántottam a takarót és a fal felé fordultam, igyekeztem visszazuhanni a még oly közeli semmibe. Persze Dorka – szokása szerint – nem hagyott, és folytatta:

– Kelj már te majom! Nem hallod?! NYERTÜNK!!!

Mindketten tudtuk, ha lerántja és elviszi a takarómat, akkor biztos felkelek, de csak reménykedtem benne, hogy ekkora barbárságra nem vetemedik. Tévedtem. Futottam a takaróm után. Furcsa mosoly ült az arcán.

Gyakorlatilag egymás után háromszor kellett elmagyaráznia mire felfogtam, hogy megnyertük a 2015-ös Őszi Esküvő Kiállítás fődíját, az ötmillió forint értékű álomesküvőt, amire az előző nap délelőtt beadta a nevezésünket.

Persze hogy nem hittem neki, naná! Ilyen nincs. Ilyen tuti nincs. Vagy van? És ha van, akkor mit jelent? Áááá, ilyen nincs! Ekkor már semmi bajom nem volt, sőt követeltem tőle hogy ha valóban nyertünk, akkor hívja vissza a számot, amin közölték a hírt és majd én beszélek a telefonbetyárral.

Na, ekkor beszéltem először Attilával, a Kiállítás ötletgazdájával, főszervezőjével, aki megnyugtatott hogy valóban nyertünk és az adott pillanatban semmi dolgom nincs azon kívül, hogy megölelgetem a menyasszonyomat. Fordult velem egyet a világ.

Úristen! Nyertünk! Még sosem nyertünk! De mit nyertünk? A részletektől, szolgáltatóktól bent maradt a hang. Úristen! Továbbra is csak félve mertük elhinni hogy ezt mi mind megkapjuk. Végighívtuk az örömszülőket a hírrel, majd végignéztük a szolgáltatók honlapjait, amitől a nap hátralévő részében csak arra voltunk képesek, hogy idült mosollyal bámuljunk magunk elé.

Lassan aztán kezdtünk megbarátkozni a jóhírrel. Pár nappal később találkoztunk Attilával és a többiekkel a Gundel étteremben. Itt persze leesik az ember álla a bálteremtől és a tea is kiváló, de igazán két dolog maradt meg markánsan.

Az egyik, hogy a legritkább esetben fogadják az embert olyan feltétlen szeretettel, ahogyan azt velünk tették, a másik pedig az egyetlen kérés, ami elhangzott az irányunkba. A kérés az volt, hogy szeressük egymást, ne aggódjunk a nagy nap miatt és élvezzük azt, mert akkor baromi jó esküvőnk lesz – mert egy ilyen „csomag” mellett ez csak rajtunk múlhat.

Előre ugrok – ebben is – igazuk lett. Pár hónap alatt egy picit megismertük egymást, mi pedig a kis takarótolvajjal egyre inkább megnyugodtunk, hogy Magyarország legjobb szakembereinek összefogása mellett semmi baj sem lehet. Megfogadtuk, hogy élvezzük az ölünkbe hullott luxust, élvezzük a napot ami csak rólunk szól, és hagyjuk, hogy sodorjanak az események. Baromi jó esküvőnk volt. Nem, nem, ez így nem igaz.

Hihetetlenül, elképzelhetetlenül, felülmúlhatatlanul, irgalmatlanul jó esküvőnk volt.

Nem hiszem hogy ezt a részét érdemes lenne komolyan kibontani, a szolgáltatók egészen egyszerűen a legjobbak, Magyarországon.

Az a helyzet, hogy – bár nincs rá racionális okom – irigylem a párt, akit ebben az évben majd „kihúznak a kalapból”. Irigylem a figyelmet, a kedvességet, a szépet és a jót amit kapni fognak.

„A nyeremény ugyanis sokkal többet tartalmaz annál, mint amit le lehet róla írni. A nyeremény tartalmaz egy több hónapos kalandot, amit egy életre szóló élményt koronáz meg.”

A szervezők és szolgáltatók profizmusán túl a nyeremény tartalmazza az őszinte figyelmüket és szeretetüket is, tartalmazza az emberi kapcsolatot, ami kialakult köztük és a pár között és tartalmazza a reményt, hogy ez a kapcsolat nem ér majd véget.

Soha nem fogjuk elfelejteni, hogy mennyi szépet és jót kaptunk és – bár nyilván már nagyon sokszor hallották – ismét köszönjük amit adtak.

A fentiek fényében csak bíztatni tudok minden házasulót, hogy látogasson ki az Őszi Esküvő Kiállításra és vegyen VIP vagy kétnapos jegyet, amivel átélheti ezt a csodát!