Próbaesketés - Gospel esküvő

Milyen érzés lesz odaállni egymással szemben, megfogni egymás kezét és egy életre szóló esküt tenni? Elsírod majd magad vagy megnémulsz? Éld át az élményt, amikor a párod kimondja neked a fogadalma szavait. Az Őszi Esküvő Kiállításon megtarthatod az esketésetek főpróbáját.

TE VAGY A FŐSZEREPLŐ

A Gospel Esküvő lelkésze segít megérezni és megérteni az esküvői szertartás értékét egy szertartás főpróbán. Hogy tudd és érezd, milyen lesz majd amikor mindez valóban egy életre szól.

Mint az igazi

Az Őszi Esküvő Kiállításon kipróbálhatjátok magatokat egy úgynevezett esküvői szertartáson.

Természetesen ez nem hivatalos esketés, ez csak játék de minden tekintetében hasonlít egy igazi szertartásra.

Lesz fátyol, virágcsokor (csak kölcsönbe), lesz közös fotó, boldogságkapu, profi eskető, Te és a párod, szép zene, játékgyűrű, zakó a vőlegényednek, tortavágás igazi tortával, gyertyafényes hangulat, meghitt pillanatok, sok nevetés, valamint egy élmény amit magatokkal vihettek az Őszi Esküvő Kiállításról, ami után egy kicsit még közelebb kerülhettek egymáshoz.

Az esketésről

A “VEGAS WEDDING” program nem jár jogi következményekkel, csak szimbolikus szertartás. A lelkészz által megtartott szertartásban nem hangzik el esküszöveg, azonban átélheted, hogy milyen érzés lesz majd az esküt kimondani egymásnak.

A szertartás menete

  • Bevonulás
  • Bevezető beszéd
  • Fogadalomtétel főpróba
    (Egymással szemben állva, megfogjátok egymás kezét, egymás szemébe néztek, a lelkész kérdéseket tesz fel, amire gondolatban válaszoltok)
  • Halászcsomó
  • Csók
  • Tortavágás
  • Kivonulás

Regisztráció

A Próbaesketésen való részvételhez érvényes belépő és előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációs felület kialakítás alatt áll, hamarosan itt lesz megtalálható.