Vissza a bejegyzésekhez

Szeretnél egy álomesküvőt ajándékba?

Magyarországon egyedülálló módon most megnyerheted álmaid esküvőjét. Igen, mindent, amit szeretnél.

Mit kell tenned mindezért? Tulajdonképpen semmit, Gyertek el az Őszi Esküvő Kiállításra, vegyétek meg kétnapos vagy VIP belépőjegyeteket, regisztráljatok a kiállításon elhelyezett infópultnál és vasárnap délután kiderül, hogy rátok mosolyog-e a szerencse.

Játékunkat a 2015-ben megrendezett kiállításon kezdtük el. Egy igazán kedves pár nevét húztuk ki a szinpadon és hívtuk fel, hogy közöljük vele a jóhírt. Elmondásuk alapján a mai napig nem nagyon tudták feldolgozni a történteket. Az ölükbe pottyant egy kb. ötmillió forint értékű fantasztikus esküvő. Élménybeszámolójukat ITT olvashatod.

A nyeremény tartalmazza az esküvő helyszinét, a vacsorát 100 főig, a dekorációt, a menyasszony ruháját, a völegény öltönyét, az esküvőszervezőt, a fotóst, a filmest, a ceremóniamestert, a zenekart, a meghívókat, a sminket és a frizurát a menyasszony részére valamint, a karikagyűrüt is.

Felajánlóink:

Gundel étterem, Flóra stúdió, Halász Éva, Wilvorst, Bonjour esküvőszervezés, Magistero, Shadowplay, Bokodi Gábor, Partyssimo, Pimpernel, Hungororing, Deményi Olivér, Godó Krisztina,

- Mit veszíthetsz? Semmit. Mit nyerhetsz? Egy különleges, minden igényt kielégítő, valóban mesebeli esküvőt!  Megevetted már a belépődet?

 

Vigaszdíjak:

1 db FREYWILLE nyaklánc (értéke: 200 000 Ft)

1 db Esküvői dekoráció az Arioso felajánlásával (értéke: 300 000 Ft)  (menyasszonyi csokor, szülőköszöntő csokrok, vőlegény kitűző, főasztal dekor, plusz két asztal dekorációja)

1 órás privát dunai hajózás a Dry Martini Party Boat felajánlásával

 

Rövid szabályzat:

A nyereményjátékban a kétnapos, valamint a VIP belépőjegyekkel lehet részt venni! A játékban való részvételhez helyszíni regisztráció szükséges! A nyereményjátékra csak valós párok jelentkezhetnek ( szülők, hozzátartozók nem! )  Egy páros maximum egyszer regisztrálhat! A nyeremény beváltásának időpontja: 2017. július 1- augusztus 28-ig tartó időszak alatt bármelyik péntek vagy vasárnap (csak a fődíjra vonatkozik). A nyertes a kiállítás ideje alatt, a játékban nem szereplő kiállítóktól a korábban megrendelt szolgáltatásokat visszamondhatja!  A nyeremény nem átruházható és nem váltható pénzre! A nyertest telefonon és e-mailben értesítjük, nem szükséges vasárnap este a kiállításon tartózkodnia.