Vissza a bejegyzésekhez

Megkérték a kezed? Íme néhány hasznos tipp a tervezéshez

Miss Planner Budapest több fontos tanácsot is megoszt veletek.

Válassz bölcsen

A költségvetésedtől függetlenül – csak mert elképzelhető, hogy nem csücsül sok-sok felesleges millió bankszámládon, az nem jelenti azt, hogy nem adhatsz hozzá az esküvődhöz egy kis csipetnyi luxust.  Te is tudod, hogy minden részlet számít, ezért nagyon fontos, hogy tudatosan válaszd ki, pontosan melyik részletre fordítasz nagyobb figyelmet és mire költesz egy picit többet.  Például ha maga a ceremónia csupán kb 15 percig tart majd, de ezt egy 5 órán át tartó vacsora követi, akkor érdemes az asztali díszekre áldozni több figyelmet és pénzt.

Élvezd a tervezés minden percét!

Minden megálmodott részlet része lesz az esküvői ünnepségnek. Minden kiválasztott elem, együttműködő partner és szolgáltató, a tortától a fotográfusig, a nagy nap emlékéhez szorosan kapcsolódik majd. Használd ki új kapcsolataidat, élvezd ki a kóstolókat, látogasd meg az összes létező helyszínt és próbáld fel az összes ruhát, ami tetszik!  Mindezt egyszer fogod végig csinálni úgyis.

A tökéletes helyszín

Legyen akár egy szabadtéri piknik, vagy egy mesebeli kastély, a lényeg, hogy rólatok és a kapcsolatotokról szóljon. Ha a lazább típusok közé tartoztok, egy erdei piknik a tökéletes megoldás lehet, de ha ti vagytok a bálterem hercegi párja, akkor biztosan egy elvarázsolt kastélyban a helyetek!  

A virág a kihagyhatatlan luxus

Nem olcsó, és néhány napig tart ki csupán, de a virág kötelező. Az esküvő napján a következő virágdíszek kapjanak kiemelt figyelmet: 1 a menyasszonyi csokor & a vőlegény gomblyukdísze (ezek minden képen látszódnak majd!) 2. A tanúk csokra / díszei (ki kell, hogy tűnjenek a tömegből) 3. A vacsora asztalok – mivel vendégeid sok időt töltenek el itt, egy nagyobb virágdísz vagy néhány szál virág leírhatatlan különbséget fog eredményezni és jól bizonyítja majd, hogy minden részletre odafigyeltetek.

Testre szabott meghívók

Mindenki szeret kézhez kapni egy személyre szóló meghívót. Minél kreatívabb, annál jobb!

Nászajándéklista

Külföldön ez jóval elterjedtebb szokás, de hidd el, megkönnyíti az ajándékozás versus pénzajándék kérdését vendégeid számára, hiszen így mindenki tudja majd, mire is vágytok leginkább és mennyit illendő költenie. Ha összeállítotok egy listát különböző költségvetésű ajándék-lehetőségekkel, akkor ti is tudjátok majd, hogy közös életetek első lépéseihez milyen ajándékkal járulnak majd hozzá szeretteitek.

További jótanácsért és egy ingyenes konzultációért látogasd meg a Miss Planner Budapest 285-ös standját az Őszi Esküvő Kiállításon