Vissza a bejegyzésekhez

Hozd magad formába!

Biztosan te is hallottál már rémisztő történeteket, amikor a menyasszony a menyegző előtti napon sült rákvörösre a szoláriumban. Megosztjuk veled, hogy melyik kezelést mikorra kell időzíteni, nehogy így járj pont akkor, amikor csúcsformában kellene lenned.

 

3-4 hónappal a „Nagy nap” előtt:

Feszesítés, fogyás: ha szeretnél kicsit edzeni, hogy jobban mutass a ruhádban, vagy leadnál néhány kilót, a diétát kezdd el időben, így nem terheled túl a szervezetedet.

Sminktetoválás: ennyi idő elég, hogy megnyugodjon a bőröd és egy esetleges korrekció is belefér még.

 

1-2 héttel a „Nagy nap” előtt:

Arctisztítás: a ragyogó arcbőr titka, hogy tiszták legyenek a pórusok, ám az esetleges pirosodások elkerülése miatt ne hagyd az utolsó pillanatra.

Szőrtelenítés: a jó időzítés itt is fontos, attól függően, hogy milyen eljárást választasz. A villanófényes kezelést bármikor elvégeztetheted, de a hagyományos epilátoros, vagy gyantás szőrtelenítés irritálja a bőrt, tehát 1-2 nap szükséges, hogy újra kisimuljon.

Pedikűr: nyitott elejű cipő, vagy szandál esetén szinte kötelező! 1-2 napig érzékeny lehet a bőr a talpakon, sarkakon, ezért érdemes egy hetet szánni a regenerációra, hogy bírd az egész éjszakás táncot.

Szolárium: a fenti kezelések után 2-3 nappal már elmehetsz szoláriumba, de ne vidd túlzásba, mivel szárítja, esetleg foltossá is teheti a bőrödet.

 

1-2 nappal a „Nagy nap” előtt:

Műköröm: fényes és ragyogó lesz a körmöd, ha frissen készítteted.

Műszempilla: az igazán csábító tekintetért.

Próbasmink és próba hajköltemény elkészítése: neked is jó, ha látod, milyen szép leszel és a sminkes, fodrász is nagyobb rutinnal fog nekiállni a munkának az esküvő napján.

 

Aznap:

Természetesen a sminkedet és a frizurádat az esküvő reggelén kell elkészíttetned.

Még használhatsz selyemfényű testápolót a ragyogó bőrért – főleg ha sokat láttat a menyasszonyi ruhád. A lábápolásról sem szabad megfeledkezned, frissítő zselével masszírozd át a talpaidat, hogy bírjad az egész napos sétát, állást, táncolást.

 

Lehet, hogy nem lesz mindezekre elég időd, de ha boldog vagy, akkor biztosan Te leszel a legszebb menyasszony, akit a vőlegény csak elképzelhet magának!