Vissza a bejegyzésekhez

Hópelyhek ölelésében

 

 

Miért jó télen házasodni?

-       Mert biztosan válogathattok a szabad időpontok közül az anyakönyvvezetőnél, az étteremben és mindenhol másutt.

-       Mert nem kell izzadnotok a fotózás alatt - lássuk be, a fázás jelei nem annyira látványosak.

-       Biztosan minden vendégetek ráér és eljön, hiszen nem a téli hónapokban nyaralnak a legtöbben.

 

Már a meghívók és a dekorációk is lehetnek rendhagyóak. A téli motívumok -hópehely,  csillagok, az ezüst és arany színek - mind a téli ünnepkör hangulatát idézik.

A dekoratőrötök hálás lesz, hogy végre téli esküvőre tervezhet díszeket. Bár a virágok ilyenkor drágábbak, de az örökzöldek, a meleg árnyalatú textilek mind számtalan variációs lehetőséget biztosítanak.

A ruhaválasztás során sem lesztek gondban, hiszen hideg időre való kiegészítőket is kaptok majd - pelerint, esetleg vastagabb kesztyűt, hófehér, boleró fazonú bundát...

 

Mi kerül a fotóalbumba?

A téli tájat nemcsak a nyirkos, barna füves területek és kopasz fák jelentik, hanem zúgó fenyvesek, gerendaházak és tűz a kandallóban…

A fényképésznek kicsit nagyobb kihívás egy téli esküvő, hiszen a fények nem mindig neki kedveznek, de legfeljebb kevesebb kép készül a szabadban. Keressetek inkább több helyszínt a beltéri fotózásra, azzal jobban variálhat a fotós. Aki profi, megoldja!

 

A havazás nem mindenhol szép

Bizony, a hó a városban hamar olvadásnak indul, illetve eltakarítják. Csak barna, piszkos tócsák maradnak utána.

A helyszínválasztás során azt is érdemes figyelembe venni, hogy ne a legnagyobb városi latyakon kelljen átvágnotok a násznéppel. Inkább vidéki helyszínek jöhetnek szóba ilyenkor, ahol a téli táj még érintetlen. Lovas panziók, kastélyszállók közül válasszatok, így akár a vendégek elszállásolása is megoldható helyben.

 

Ha az időjárás kegyes hozzátok és még a hópelyhek is szállingózni kezdenek, akkor biztosak lehettek benne: ez a Ti napotok!

 

Válogassatok a fantasztikus lehetőségek közül az Őszi Esküvő Kiállításon a Hungexpón!