Vissza a bejegyzésekhez

Gundel étterem a varázslatos esküvői helyszín

Élete legszebb eseményének színhelyéül a városligeti Gundel Étterem báltermét, századfordulós hangulatú különtermeit és romantikus kertjét ajánljuk. Akár az Ön által kiválasztott helyszínre is odavarázsolunk mindent, amit megálmodott. A Gundel különtermeiben ebéd vagy vacsora fogyasztása esetén terembérleti díjat nem számítunk fel.

Kedves Menyasszony!

Élete legszebb eseményének színhelyéül a városligeti Gundel Étterem báltermét, századfordulós hangulatú különtermeit és romantikus kertjét ajánljuk. Akár az Ön által kiválasztott helyszínre is odavarázsolunk mindent, amit megálmodott.

Gondoljon ránk már az esküvő előtt, felejthetetlen leánybúcsúját vagy legénybúcsúját is megszervezzük, akár az Ön kertjében!

A nagy napon gondoskodunk vendégeiknek a nagyszerű konyháról, a helyszín ünnepi öltözetéről, zenekarról, műsorról, a meghívók megtervezéséről, a menükártyák elkészítéséről, vőfélyről, lovaskocsi-, limuzin- vagy buszbérlésről, kedvezményes szállásfoglalásról … bízzon ránk mindent, hogy a nagy napon Ön és Vendégei átadhassák magukat a tökéletes ünnep örömének. Hogy mosolya még nagyobb legyen, a Gundelben rendezett esküvőkön az esküvői torta a mi nászajándékunk.

Az elmúlt közel 20 év alatt több mint 550 fiatal pár sikeres esküvőjéhez járultunk hozzá színvonalas szolgáltatásainkkal. Remélem, Önt is vendégeink között köszönthetjük és megtisztel minket azzal, hogy a Gundel Éttermet választja esküvője helyszínéül.

A Gundel étterem

Gundel Károly 1910-ben nyitotta meg éttermét a Városligetben, amely rövidesen a magyar politikusok, gazdasági vezetők és a polgári középréteg kedvelt találkozóhelyévé vált. A Gundel két dolognak köszönhette

népszerűségét: utánozhatatlan vendégszeretetének és utol-érhetetlen konyhájának. Ez a zseniális Gundel Károlynak volt köszönhető, aki a XX. század első évtizedeiben ösztönös érzékkel újította meg az addig zabolátlan magyar konyhát, ötvözve annak eredeti ízeit a francia konyha finomságaival, és alkalmazva a modern konyhai technológiákat.

Tevékenységének köszönhetően a magyar konyha felkerült a világ gasztronómiai térképére. Az 1939-es New York-i világkiállításon való részvétele alkalmával a New York Times azt írta Gundel étterméről, hogy többet tett Magyarország népszerűsítéséért, mint egy hajórakomány idegenforgalmi prospektus. A Gundel ma is büszkén őrzi hagyományait és azt a gasztronómiai színvonalat, amely méltán tette Magyarország legismertebb éttermévé. Minden törekvésünk, hogy megtartsuk Gundel Károly gondolatát, mely szerint a “Gundel nem luxus, hanem minőség”.

Gundel rendezvények

A Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált történetének közel 120 éve során. A klasszikus értékek, a megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segít abban, hogy a XXI. században is kiemelkedő színvonalon láthassuk vendégül a hozzánk betérőket, s vendégeink örök élményekkel távozzanak a Gundelből.

Meghitt családi eseményeken, vagy a több száz-, akár ezerfős gála rendezvényeinken gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. Az állandó magas színvonal hátterében modern technikai eszközök és jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek – séfek, felszolgálók, sommelier-k állnak – hogy Ön valóban vendég lehessen saját rendezvényén.

A Gundel különtermei a diszkrét megbeszélésektől a grandiózus gálaeseményekig a rendezvény-lehetőségek számtalan variációját nyújtják. Annak emlékére, hogy az épület emeleti szintje hajdan a Gundel család otthona volt, a különtermek az alapítók egykori lakásának hangulatát idézik. Az épületben ma az éttermen és az elegáns Erzsébet Királyné Báltermen kívül, amelyben diplomáciai, társadalmi és üzleti jellegű összejöveteleket rendeznek, hét kisebb különterem is található, amelyek a századforduló hangulatát idézik. Vendégeink kora tavasztól késő őszig hatalmas, árnyas kertünkben is élvezhetik konyhánk specialitásait.

A Gundel a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja a Gundel Palota bankett termeinek egyikében, vagy az Ön által választott helyszínen.

Köszönjük, hogy megtekintette bemutatkozó ajánlatunkat. Személyreszabott és teljeskörű ajánlatunkkal kapcsolatban Bankett Részlegünk örömmel áll az Ön rendelkezésére.

Gloviczki Ákos

Értékesítési és Bankett Igazgató

Gundel Étterem