Vissza a bejegyzésekhez

Foci VB-ről az esküvődre

 

Június 15-től harminc napig az egész világ az Oroszországban megrendezésre kerülő labdarúgó világbajnokságra fókuszál. Sok kapcsolatban komoly kihívás ez a harminc nap: a párod vagy a haverokkal egy sörözőben szurkolja végig a meccseket, vagy otthon a kanapén üldögélve nem lát nem hall mást, csak nézi az új TV-t, és szurkol az aktuális kedvencnek. Te pedig a netet bújod a legújabb esküvői trendeket kutatva, csodás rendezvényhelyzínekről álmodozol,....  majd behozod a következő sört.  :-)

Szeretnénk benneteket egy kicsit összehozni és egy 30 napos játéksorozattal izgalmasabbá tenni számotokra a következő heteket. Azt még nem tudom, hogy a párodnak, vagy neked kedvezünk jobban, de a lényeg, hogy a végeredmény legyen egy közös összetartás, közös szurkolás!

Játsz velünk és nyerj belépőjegyeket Közép Európa legnagyobb esküvős bulijára!

A játék roppant egyszerű. Minden reggel kiválasztunk egy mérközést, és nektek meg kell tippelnetek hogy melyik csapat fog győzni. Aki eltalálja, azok között minden nap egy páros belépőt sorsolunk ki a November 10-11-én megrendezésre kerülő CEWES2018 - Őszi Esküvő Kiállításra. (június 15-július 3. között)

A negyeddöntőkre, a középdöntőkre, illetve a döntőkre (július 6-15. között) azonban nehezítünk egy kicsit: itt már a pontos eredményt kell majd megtippelni (maximum a 120. percig. a büntetőket nem számoljuk bele) . A nyeremény naponta egy páros VIP belépőjegy.

 

Figyeljétek minden nap a FB oldalunkat és játszatok velünk!

Szurkoljatok együtt és nyerjetek belépőjegyeket az év legnagyobb esküvős bulijára,

ahol gondtalanul, kényelmesen, hatalmas kedvezményekkel akár két nap alatt megszervezhetitek az esküvőtöket!

 

 

2018. NOVEMBER 10-11.