Vissza a bejegyzésekhez

Extrém esküvők – bevállalnád?

 

Milyen helyszínt választhattok?

Bármilyet, csak legyen szabad időpont a foglalásra! Az utóbbi években egyre népszerűbbek a különleges helyszínek a házasulandók körében, ezért ebben az esetben is gondolkodjatok 6 hónapra előre. Ne csak a hajón, repülő fedélzetén, sportpályán lévő esküvőkre gondolj, vannak ennél merészebb ötletek is.

Egész életedben rajongtál a történelemért, a lovagokért és várakért? Miért ne mondhatnád ki egy várrom kellős közepén a boldogító „Igen”-t? Esetleg az ujjászületés jegyében egy tavaszi erdőben szeretnétek egybekelni? Irány be a fák közé a násznéppel együtt! Jó móka lenne egy vidámparkban egybekelni? Ezzel az ötlettel garantált a nevetés és a szórakozás, ráadásul nem lesz idő könnyeket morzsolgatni. Ezernyi ötletünk van még!

Egy kis sport

Ha búvárkodás, esetleg ejtőernyőzés közben kötnétek össze az életeteket, az csak kettőtök pillanata lenne. A víz alá és a levegőbe viszonylag kevés rokon szeretne önszántából elkísérni titeket. A lakodalomra akár maradhatnak is a hagyományos helyszínek, ahol végre együtt ünnepel mindenki, aki számít nektek. A vőlegényed kedvenc focicsapatának stadionjában viszont elfér a násznép is és kevésbé veszélyes, mint az előzőek.

De ki ad össze titeket?

Az extrém esküvőkre is szakosodtak már rendezvényszervezők, így ők biztosan találnak egy bevállalós anyakönyvvezetőt, vagy papot, aki összead majd benneteket földön, vízen, levegőben.

Mielőtt nagyon beleéled magad a tervezgetésbe, vedd számításba a következőket:

  • Nem a sminked és a frizurád lesz a nap fénypontja, hacsak nem találsz egy extrém fodrászt és sminkest, aki atombiztos külsőt varázsol neked.
  • A vizes és ejtőernyős, esetleg bungee jumping-os esküvő során nem viselhetsz ékszert sem, mivel balesetveszélyes.
  • Azt a ruhát, ami egy trópusi halakkal teli akváriumban ázott, semelyik ruhakölcsönző nem fogja visszavenni.

Legjobb lesz, ha írtok egy listát pro és kontra. Leginkább nektek, kettőtöknek legyen felejthetetlen, de biztosak lehettek benne, hogy a násznép is emlegeti majd pár évig a ti nagy napotokat!