Vissza a bejegyzésekhez

És jött a herceg fehér lovon…

 

A násznép izgatottan várakozik a házasságkötő terem előtt, sugdolózva toporognak, lesik, hogy mikor érkezik már a menyasszony és a vőlegény. És akkor begördül egy hófehér limuzin, benne pedig Ti, mint a Nagy Nap igazi sztárjai. Persze mindenki egyszerre kapna levegő után: “Hűha, ez nem semmi!”

 

A limuzinbérlés

Manapság szokványosnak mondható megoldás. Mivel az esküvőn kiemelkedő szerepe van a külsőségeknek, szinte mindent érdemes bevetni, hogy közvetítsük a tökéletességet és boldogságot.

Sokan a saját feldíszített autójukkal érkeznek a templom elé, ám egy megszokott kocsi helyett mégis emlékezetesebb belépőt ígér egy különleges jármű. Bérelhettek limuzint, egy különleges veterán járművet, vagy luxuskocsit is:lényeg, hogy passzoljon hozzátok.

A vőlegénynek gyerekkori álma egy Ford Mustang kabrióban ülni? Vagy egy 60 éves Bentley mozgatja meg inkább a fantáziáját? Egy ilyen autóval érkezni ajándék nektek és a násznépnek is. Megcsodálja majd mindenki, évek múlva is emlegetik majd!

 

A hintó és az a bizonyos fehér ló

Örök romantikusoknak nyitott hintó dukál, ez olyan, mintha egy tündérmesébe csöppent volna az ifjú pár. A lovak patáinak lassú kopogása lenyugtatja az idegeiteket, ami jól jöhet ebben a nagy izgalomban. A hintók általában gazdagon díszítettek faragásokkal, esetleg arany festéssel.

A ló fenséges állat: erős, mégis kecses. Okos és hűséges. Csupa olyan tulajdonsága van, amit mi, emberek is szeretünk a párunkban. Ezért tökéletes választás egy lovas hintó.

 

Szakmai ártalom

Azért van, amitől a Nagy Napon sem szabadul az ember! Kamionsofőrök gyakran a saját vontatójukkal, buszsofőrők pedig busszal gördülnek be a szertartás helyszínére. De a mezőgazdasági gépek szerelmeseiről se feledkezzünk meg.

Fájó pont, hogy a legszebb, belvárosi területekre ezek a járművek nem hajthatnak be, tehát csak óvatosan! A szervezés során mindig tájékozódjatok arról, hogy milyen járművel lehet bemenni, ott meddig szabad várakozni. Egyes esetekben az önkormányzatoknál lehet igényelni behajtási engedélyt - semmi sem lehetetlen.