Vissza a bejegyzésekhez

Amerikaiszek.hu - A CEWES 2018 partnere

Az Amerikaiszek.hu a kezdetektől fogva kiemelt támogatója az évről évre egyre nagyobb érdeklődést övező CEWES Őszi Esküvő Kiállításnak. Fehér Chiavari székei valamennyi látogatónak pihenést biztosít a Nagyszínpad előtt, de az Esküvő Iskola tartalmas előadásai alatt is bárki megismerkedhet átlátszó plexi székeivel, ill. fehér összecsukható székeivel.

                                  

Az Amerikaiszek.hu 2011 óta van jelen a hazai rendezvényeken eszközeivel, s örömmel mondhatja el magáról a cég, hogy elsőként vezette be Magyarországon a mára itthon is közismertté vált Chiavari székeket. A Hungarian Wedding Award díjjal is büszkélkedő Amerikaiszek.hu a magas minőséget, precizitást és rugalmasságot képviseli, amit már számos pozitív visszajelzés is bizonyított.

 

A cég termékpalettája az utóbbi években sok új eszköztípussal gazdagodott, így a 4 színben is elérhető (fehér, arany, ezüst, barna) CHIAVARI SZÉKEK mellett megjelentek a modern és rusztikus elemek is.

 

 

Eszközei között megtalálhatóak a vintage stílust idéző FEHÉR és TÖLGY X HÁTÚ SZÉKEK, valamint az antikolt krém színű INFINITY SZÉKEK.

 

 

A modern elemeket kedvelők választhatnak a teljesen átlátszó DIAMOND, valamint a VICTORIA és a LOUIS PLEXI SZÉKEK között, de a fém lábakkal rendelkező karfa és karfa nélküli EIFFEL SZÉKEK is tökéletesen megállják helyüket e téren.
Az egyedi, de mégis letisztult kivitelezés hívei pedig a fehér BELLINI SZÉKEK mellett teszik le voksukat.

 

 

Az Amerikaiszek.hu kölcsönözhető eszközei között az ÖSSZECSUKHATÓ SZÉKEK is rendelkezésre állnak, ezek főleg a kültéri szertartások kedvelt elemei.

 

A hagyományos körasztalok és táblaasztalok bérlése mellett a cég lehetőséget biztosít az esküvőkön egy rendkívül különleges miliő létrejöttéhez FARM asztalaival, melyek nagyszerűen mutatnak a fehér és tölgy X hátú székekkel.

 

 

Ezeken kívül még KIÁLLÍTÁSI ESZKÖZÖK, DESIGN KÖNYÖKLŐK, PULTOK, DEKORÁCIÓS ESZKÖZÖK, TÁNCPARKETT, LOUNGE BÚTORZAT ÉS VILÁGÍTÓ ESZKÖZÖK bérlésére is lehetőség van az Amerikaiszek.hu-nál.

 

Bízunk benne, hogy az idei év is tele lesz szebbnél szebb álmokkal, melyek megvalósításában az Amerikaiszek.hu csapata is részt vehet!

 

www.amerikaiszek.hu