Magazin

Halász Éva és a csipkék világa

Halász Éva a magyar esküvői ruha tervezők egyik kiemelkedő alakja. Ismerd meg személyiségét, gondolatait, tanácsait

tovább olvasom

Esküvői forgatókönyv, avagy az idő fogságában

Nem könnyű kiszámítani, mi mennyi időt vesz igénybe egy esküvő alkalmával. Minden jegyespárnak van elképzelése és természetesen legtöbbször forgatókönyv is készül a nagy napról.

tovább olvasom

Foci VB-ről az esküvődre

A foci világbajnokság egy harmincnapos kihívás a legtöbb kapcsolatban, ezúton szeretnénk egy kis játékkal összehozni a VB-t az esküvőtökkel!

tovább olvasom

Csak természetesen: ne akarj más lenni az esküvőd napján sem

Környezetünkben folytonosan jelen vannak az ilyen típusú „elvárások”, hiszen mindenki vágyik arra, hogy ne kelljen szerepet játszania - de közben elfelejthetjük, hogy valójában miről is szól az, ha önmagunk vagyunk.

tovább olvasom

Mikor ne fotózzunk az esküvőn?

Mindannyian szeretjük képek formájában megörökíteni életünk legfontosabb, és legszebb eseményeit, hogy hónapokkal, évekkel később is bármikor vissza tudjuk idézni azokat a pillanatokat, amelyeket a fotókon éltünk át szeretteinkkel.

tovább olvasom

Neked milyen lesz a menyasszonyi ruhád?

A nagy napon egészen biztosan minden tekintet a Menyasszony csodaszép ruhakölteményére szegeződik, a világ körülötte forog, és minden kislány és nagylány elképzeli, hogy egyszer ő is ilyen csodában fog pompázni.

tovább olvasom

Tudod mit tartanak fontosnak az esküvős helyszín kiválasztásánál a menyasszonyok?

2016-ban készült esküvői felmérésünk ismét egy izgalmas részét szeretnénk Veletek megosztani.

Húsz dolog amit igazán fontosnak tartanak a menyasszonyok az esküvői helyszín kiválasztásánál

tovább olvasom

Az esküvői szolgáltatókat fenyegető veszélyek

Ami működött pár éve, ma már nem biztos, hogy működik. Változik az élet, változnak a szokások.  A sikeres üzleti eredményekhez tehát nagyon is tisztában kell lenni saját piaci pozíciónkkal...

tovább olvasom

Amerikaiszek.hu - A CEWES 2018 partnere

Az Amerikaiszek.hu a kezdetektől fogva kiemelt támogatója az évről évre egyre nagyobb érdeklődést övező CEWES Őszi Esküvő Kiállításnak.

tovább olvasom

Neked is legyenek szép esküvői fotóid!

Olyan egyszerűnek tűnik a válasz: természetesen az esküvő napjára! Jobban végiggondolva azonban rájöhetsz, hogy van választási lehetőséged!

tovább olvasom

Hópelyhek ölelésében

Igaz, hogy sokan időzítik a tavaszi, nyári hónapokra az esküvőjüket, ám nem mindenki ragaszkodik ehhez. Egy téli esküvőnek is megvan a maga varázsa, sőt, álomszép lehet, ha úgy akarod!

tovább olvasom

Leszel a feleségem? - A jó időzítés a siker kulcsa

 Segítünk neked, hogy könnyedén eligazodj a hagyományok és a szokások útvesztőjében, így tudni fogod, mikor illik megkérni egy lány kezét - illetve Hölgyek, mikor számíthattok a nagy kérdés feltevésére!

tovább olvasom

Üdvözlünk a fedélzeten!

Az Őszi Esküvő Kiállítás kilencven másodpercben

tovább olvasom

Gundel étterem a varázslatos esküvői helyszín

Élete legszebb eseményének színhelyéül a városligeti Gundel Étterem báltermét, századfordulós hangulatú különtermeit és romantikus kertjét ajánljuk. Akár az Ön által kiválasztott helyszínre is odavarázsolunk mindent, amit megálmodott.

tovább olvasom

Ha ezt a pár dolgot tudjuk, biztosan máskorra tesszük az esküvőnket!

Bevált szokás az esküvő időpontját valamilyen, a családhoz is köthető (pl. évforduló) nyári időpontra tenni. Bárhogy is legyen pár dolgot jó ha tudunk, mikorra tegyük az esküvőnket. 

 

tovább olvasom

Mit adhat egy esküvői fotós pályázat a karrierednek?

Ritkán olvashatunk arról, hogy miért jó részt venni egy fotópályázaton. Sokan nem is sejtik, hogy milyen előnyökkel jár egy pályázaton való részvétel. Lehet, hogy te sem tudod, mit adhat neked és karrierednek, ha részese vagy egy különleges pályázatnak, kiváltképpen akkor, ha egy vagy több fotód bekerül a döntős képek közé, mi több dobogós helyen végez.

tovább olvasom

Kölcsönbe, vagy örökbe?

Az esküvői ruhával kapcsolatban a legelső kérdés, ami felmerül, hogy kölcsönözd, vagy megvásárold. Árban sokszor nincs jelentős különbség, de alaposan gondold végig, mit vállalsz be!

tovább olvasom

Ki ne szeretne olyan esküvői ruhát, amelyet Lady Diana viselt ?

Mondj igent a ruhára – Egyesült királyság a TLC műsorán

tovább olvasom

Koszorúslányok hada, avagy: mennyi az annyi?

Az egyértelmű, hogy koszorúslányra szükség van, hiszen ki más tarthatná távol az ártó szellemeket a gyönyörű menyasszonytól? De minden barátnődet felkérdd, vagy csak 1-2 lány kísérje végig a napodat? Tudsz majd feladatot adni mindegyiknek?

tovább olvasom

És jött a herceg fehér lovon…

Drámai hatású belépőt szeretnétek? Az esküvő helyszínére szinte bármilyen közlekedési eszközzel érkezhettek. Lovas hintó, vagy limuzin, esetleg virágdíszes kamion: melyiket választjátok?

tovább olvasom

Szeretnél egy álomesküvőt ajándékba?

Biztosan te is elképzelted már az esküvődet, a virágokat, a ruhádat, a vacsora helyszinét, a felejthetetlen esti bulit.

Elgondolkoztál már azon, hogy mit tennél, ha mindezt ajándékba kapnád?

tovább olvasom

Esküvő hármasban – várandósan az oltár előtt

Az életben az egyik legszebb nap, amikor összekötitek a jövőtöket a szerelmeddel. A másik legszebb, amikor megtudod, hogy ennek a szerelemnek gyümölcse is van, akit a szíved alatt hordasz. Ha várandósan szervezed az esküvőt, rugalmasnak kell lenned, legalább annyira, mint az alkalomra választott ruhádnak!

tovább olvasom

Lopják a menyasszonyt!

A menyasszonyrablás szinte egy esküvő programjából sem hiányozhat. Ez egy vicces szokás, ám nem minden esetben sül el jól, ezért jól gondoljátok meg, mielőtt eltüntetitek az est fénypontját, az arát!

tovább olvasom

Esküvő külföldön?

Figyelj a részletekre és minden jól sikerül!

tovább olvasom

Mézesen, vagy násszal szereted?

Mézes hetek, vagy nászút? Vajon miben különbözik a kettő? Ennek is utánanéztünk, hogy eldönthessétek, melyik passzol hozzátok leginkább.

tovább olvasom

Hozd magad formába!

Te is szeretnél ragyogni az esküvődön? Ne hagyd az utolsó pillanatra a szépítő kezeléseket!

tovább olvasom

Mit üzen a menyasszony stylist?

Mit üzen nekünk a menyasszony stylist és mi is az ő feladata a Te esküvődön? Megtudhatod Mészáros Mihály írásában.

tovább olvasom

Dallamok szárnyán – Milyen zenét válasszunk az esküvőre és az esti bulira?

Az esküvők után kétféleképpen emlékeznek a résztvevők. Van a „Milyen szép és megható volt!” és a „mekkorát buliztunk!” verzió. Az, hogy melyik irányba tolódik el a vélemények sokasága, az a zene- és zenekarválasztásunktól is függ.

tovább olvasom

A Te esküvői ruhád mennyit ér?

A Te esküvői ruhád mennyit ér? Mennyit ér, hogy a nagy napon a lehetőségeidnek és vágyaidnak összehangolásával olyan módon ünnepelhesd életed legszebb napját, hogy az minden tekintetben kielégítő legyen? Te döntesz!

tovább olvasom

Extrém esküvők – bevállalnád?

Amikor arról beszélnek a párok, hogy igazán különlegessé és emlékezetessé szeretnék tenni az esküvőjüket, akkor többnyire limuzinra, rózsaszirom esőre és 8 fogásos menüsorra gondolnak. Lehet, hogy nem mindenki?

tovább olvasom

Nászajándék

Neked mi ugrik be elsőre a „nászajándék” szó hallatán? Egy hegynyi díszes doboz nagy masnikkal ami egy halom kenyérpirítót, turmixgépet és kristálypoharat rejt? Nem kell így lennie!

tovább olvasom

Menyasszonyi fátyol – a védelmező sejtelmesség

A menyasszonyi ruha szinte elengedhetetlen kiegészítője a fátyol. Eredeti funkcióját mára már elvesztette, viszont sokszínűsége és finom szépsége a mai napig jelképezi a nő törékenységét.

tovább olvasom

Szeretnéd tudni, hogy milyen esküvőt terveznek a jegyespárok?

Elkészült Magyarország nagy esküvős felmérése, amelyből most néhány érdekes információt megtudhatsz házasodási igényekről, kérdésekről, tervekről.

 

 

tovább olvasom

A Te csokrod mit üzen?

Az esküvők fontos kelléke az élővirág. Nemcsak díszítő funkciója van, a felhasznált fajták üzenetet hordoznak

tovább olvasom

Dóri és János hihetetlen története

Dóri és János az Őszi Esküvő Kiállítás első nyertesei, akik saját szavaikkal mesélik el történetüket.

tovább olvasom

Programok az esküvőn

A házasságkötés csupa romantika, örömkönny és vidám mulatság is. Ám ami az ífjú párnak érdekes, az a násznépnek kicsit unalmas lehet.

tovább olvasom

Menyasszony a pácban

Egy esküvő szervezése versenyfutás az idővel. Ám vannak akadályok, amire számítunk, vagy nem: megjelennek.A gond csak az, hogy a nagy izgalomban még a családunk is lehet hátráltató tényező, vagy olyan személyek, akik alapvetően jót akarnak nekünk.

tovább olvasom

Esküvő a szabadban – Neked van már B-terved?

Ki ne álmodna arról, hogy egy csodálatos, verőfényes nyári délutánon a szabadban mondja ki a boldogító igent? Utána a naplementében vacsorázhatna a násznép, később pedig lampionok fénye alatt táncolna boldogan… Minden csak jó szervezés kérdése!

tovább olvasom

1000 szó az esküvői meghívókról

Életetek egyik legfontosabb, legnagyobb horderejű döntését hoztátok meg akkor, amikor elhatároztátok, összeházasodtok. Tudassátok ezt olyan különleges formában, amilyen különleges és megismételhetetlen ez a nap.

tovább olvasom

A szervezéstől a megvalósításig

A “hogyan” kérdésre nehéz általános érvényű tanácsokat adni, hiszen mindannyian másként képzeljük el, illetve terveznénk meg az esküvőnket.

tovább olvasom

2016-os ruhakollekciók először az Őszi Esküvő Kiállításon!

A legújabb 2016-os esküvői ruha kínálat először az Őszi Esküvő Kiállításon lesz látható

tovább olvasom

Hogyan szervezz meg egy szép, elegáns esküvőt 300 000 Ft-ból

Húzzunk egy vonalat, és gondoljuk át mi a fontos a számunkra. Lehet 300 000 Ft-ból is színvonalas jó esküvőt szervezni?  Lehet bizony. Részletek a cikkben....

tovább olvasom

Esküvői édességek lépésről-lépésre! Avagy, milyen szempontokat kell követni a torták, desszertek és sütemények kiválasztásakor...

Minden pár az esküvői készülődések közepette egyszer eljut arra a pontra, hogy az esküvői vacsora lezárásaként szolgáló édességek világába ellátogasson . Ez a látogatás lehet sokkal egyszerűbb is, mint azt sokan gondolják...

tovább olvasom

Megkérték a kezed? Íme néhány hasznos tipp a tervezéshez

Miss Planner Budapest több fontos tanácsot is megoszt veletek. Olvassátok el a cikket...

tovább olvasom

Tippek az esküvői dekoráció tökéletes megálmodásához

A tökéletes esküvői dekoráció minden menyasszony legnagyobb álma. Ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen a dekoráció megtervezésénél, megosztunk Veletek néhány hasznos tippet és tanácsot.

tovább olvasom

Esküvői meghívók és kiegészítő kártyák a Nagy Napra

Az esküvő egységes összhatásának kialakításához fontos a grafikai elemek összehangoltsága, vagyis az, hogy az esküvőn szereplő összes kártya azonos stílusban, színben és grafikával készüljön el.  

tovább olvasom

Bulizzunk az esküvőn!

Megvolt a ceremónia, a vacsora, következhet a kötetlen ünneplés és egyben az a pont, ahol végleg eldől, hogy a násznép egy formális, kissé unalmas esküvőn vesz-e részt vagy élete egyik legnagyobb buliján!

tovább olvasom

Várnál egy évet az eskü és a lakodalom között? Mádai Vivien megtette

Mádai Vivien tavaly mondta ki az igent szerelmének, Zolinak, alig egy évvel azután, hogy először találkoztak a Balaton partján. Most pedig 'balatoni életérzésű' lakodalomra készül - amelyhez profi segítséget választ. Czank Lívia interjúja.

tovább olvasom

Találd meg az igazit! 9 tipp a tökéletes ruhához!

Mindenki az igazit keresi… Ha esküvőre készülsz, akkor a nagy Ő-vel már szerencsésen egymásra találtatok, de még egy szerelem vár rád. A ruha iránt, amit a nagy napon viselsz majd. Segítünk rátalálni!

tovább olvasom

Tippek a tuti esküvői fotókért!

Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen esemény, így nagymamaként hiába bizonygatod majd, hogy milyen szép volt minden, ha a fotók egészen mást tükröznek majd. 

tovább olvasom

Királylány kontra végzet asszonya

Ruha, cipő, fátyol, ékszer, hajdísz, csokor, smink, körmök. És még sorolhatnánk. A menyasszonyoknak minden apró részletre oda kell figyelniük, amely korántsem olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre tűnhet. A megoldás két szó: menyasszony stylist. 

tovább olvasom

Mindenre gondoltam? Nem maradt ki semmi?

Két gondolat, ami biztosan megfogalmazódik minden menyasszony fejében, aki egy esküvő lebonyolítását szervezi  - tapasztalatom szerint az urak kevesebbet törik ezen a fejüket :-) 

tovább olvasom

Menyasszonyi ruha - a pánik fő forrása

Ha esküvőre készülsz, akkor a nagy Ő-vel már szerencsésen egymásra találtatok, de még egy szerelem vár rád. A ruha iránt, amit a nagy napon viselsz majd.

tovább olvasom

Esküvőszervezés a Vőlegényeddel

Onnan kezdve, hogy elindul az esküvő szervezése minden nap újabb és újabb ötletek pattannak ki a fejedből, a vőlegényed viszont minden ''Mit szólnál, ha az esküvőn...'' kezdetű mondatodnál heves ásítozásban tör ki. Érd el, hogy őt is érdekelje!

tovább olvasom