Happy Bridal Days

 

Az év legnagyobb durranása

Akciós, kuponnapok az Őszi Esküvő Kiállításon!

 

Az esküvő költségvetése minden család számára jelentős összeg. Biztosan neked is megfordult már a fejedben, hogy hogyan lehetne ezt csökkenteni.

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám: szervezünk neked egy óriási rendezvényt, ahol közel négyszáz kiváló szolgáltató ezen a hétvégén 10-30% kedvezményt nyújt neked a szolgáltatásaik árából?

Az akció neve legyen: Happy Bridal Days

Mit jelent ez a gyakorlatban? Október elsejétől elérhető lesz egy kuponfüzet ezen az oldalon, ahol a kiállításon részvevő különböző szolgáltatók kuponjait találod.

Töltsd le, nézd át, és válaszd ki a neked szimpatikus szolgáltatót, legyen az rendezvény helyszín, esküvői fotós, karikagyűrű vagy bármilyen egyébb szolgáltatás.

Az eredeti költségeidhez képest 100 - 500 000 Ft - ot is megtakarithatsz!

A rendezvényre az ország minden területéről érkeznek szolgáltatók. Szervezd az esküvődet bárhova, biztos vagyok benne, hogy ezzel az akcióval csak jól járhatsz!

Ismered a Glamour napokat és a JOY napokat? Na ez pont olyan, csak esküvős szolgáltatásokkal!

Esküvőre készülsz? Ezt nem szabad kihagynod! (2018 november 10-11. Hungexpo)

 

Foglald le szolgáltatóidat az Őszi Esküvő Kiállításon és csökkentsd az esküvőd költségeit 10-30%-kal!!!

A kuponfüzetben megtalálható szolgáltatók 10-30% kedvezményt ajánlanak fel helyszíni megrendelés esetén. Válassz több száz szolgáltatás közül!

 

 

A kuponfüzet október 1-től lesz elérhető!

Rendeld meg te is az elsők között!

Töltsd ki az ürlapot most, és még ma elküldjük neked ajándékba a Magyarországon egyedülálló 24 oldalas Esküvői iránytű-t, amelynek segítségével pontosan, precizen megszervezhetitek az esküvőtöket.

(Természetesen a kuponfüzet és az Esküvői iránytű is díjmentes)

 Adatkezelési tájékoztató elérhető: ITT

 

SAVE THE DATE!

NOVEMBER 10-11.