Esküvő iskola

Kedves Ifjú Pár!
 

Szeretettel köszöntelek Benneteket az Esküvő Iskolában! Éreztétek már magatokat tanácstalannak az esküvőtökkel kapcsolatban? Nehéz eligazodni az ajánlatok, lehetőségek sűrűjében? Az Őszi Esküvő Kiállítás időtartama alatt napi három alkalommal kínálok Nektek izgalmas és tartalmas előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket 20-25 percben, amelyek segíthetnek meghozni az egyes döntéseket.

Keressétek az Esküvő Iskolát az Őszi Esküvő Kiállítás területén!


Pallagi Ákos ceremóniamester

 

November 4-e, szombat

 

                12:00 - Élő forgatókönyvkészítés

Érdekel a jó esküvői forgatókönyv titka? Kísérlet egy lehetséges esküvői forgatókönyv összeállítására szakértőink részvételével. Érvek és ellenérvek játékos ütköztetése, rejtett hibalehetőségek, tippek és trükkök. Akik az esküvői forgatókönyvről beszélgetnek: Tömösvári Szilvia, a Prónay Kastély igazgatója, Deményi Olivér esküvői fodrász, Horváth Tamás esküvői fotográfus, és Palóczki Tamás (TomiDJ).

 

                13:30 - Virtuális helyszínbejárás

Mit kell tudnia egy jó esküvői helyszínnek? Mire nem gondolnak a jegyespárok? A választás szempontjait és az ideális helyszínt szakértőink járják körül: Varga Rózsa esküvőszervező, Molnár Csilla dekoratőr, Dégi Attila fotográfus, Nagy Csaba, a Budapest Party Service értékesítési igazgatója, és Karai Péter, a PartYssimo Zenekar vezetője.

 

                15:00 - Hitek és tévhitek az esküvővel kapcsolatban

Kötelező-e a gyűrűhúzás a polgárin? Van-e első csók a református szertartáson? Lehet-e elvált a tanú, és kivel vonulhat be a menyasszony a katolikus templomba? Losonczi Viktória, a Red Shoes Wedding esküvőszervezője, Dr. Szilágyi-Sándor Gabriella református lelkipásztor, és Varga Norbert atya segítenek eloszlatni a bizonytalanságot.

Figyelem – a programon részt vevő közönség tagjai között értékes nyereményt sorsolunk ki.

               

   15:30 – Amway sminkbemutató

Amway sminkbemutató ARTISTRY termékekkel. Sminkmester: Baktay Krisztina, az Amway szépségtrénere

 

 

November 5-e, vasárnap

 

                12:00 - Élő forgatókönyvkészítés

Érdekel a jó esküvői forgatókönyv titka? Kísérlet egy lehetséges esküvői forgatókönyv összeállítására szakértőink részvételével. Érvek és ellenérvek játékos ütköztetése, rejtett hibalehetőségek, tippek és trükkök. Akik az esküvői forgatókönyvről beszélgetnek: Landesz Katalin esküvőszervező, Gloviczki Ákos, a Gundel Étterem értékesítési és bankett igazgatója, Bodnár László esküvői fotós, és Forster Péter DJ.

 

   13:30 - Játékok, programok, fellépők

Szükség van-e játékokra az esküvőn? Milyen a jó program? Hívjunk-e fellépőt, és egyáltalán, kinek a dolga a szórakoztatás? Ceremóniamesterek, vőfélyek, zenekarok és DJ-k szelíd ketrecharca az Esküvő Iskolában. Ringbe lépnek: Bánhegyi Barbara ceremóniamester, Karai Péter, a PartYssimo Zenekar vezetője, Palóczki Tamás, azaz TomiDJ, és Lazsádi Ákos, a Gyerekbarát Esküvő vezetője.

 

                15:00 - Hitek és tévhitek az esküvővel kapcsolatban

Kötelező-e a gyűrűhúzás a polgárin? Van-e első csók a református szertartáson? Lehet-e elvált a tanú, és kivel vonulhat be a menyasszony a katolikus templomba? Losonczi Viktória, a Red Shoes Wedding esküvőszervezője, Szilágyi-Sándor András református lelkipásztor, és Varga Norbert atya segítenek eloszlatni a bizonytalanságot.

Figyelem – a programon részt vevő közönség tagjai között értékes nyereményt sorsolunk ki.

 

    15:30 – Amway sminkbemutató

            Amway sminkbemutató ARTISTRY termékekkel. Sminkmester: Baktay Krisztina, az Amway szépségtrénere